Je hebt een groot bouwproject lopen of wilt van start gaan aan een bouwproject, maar je hebt geen genoeg vaste krachten. Je bent van plan om tijdelijk personeel of uitzendkrachten bij een bouw uitzendbureau in te huren.

Wie zijn de uitzendkrachten?

De uitzendkrachten zijn werknemers die bij de uitzendbureaus of detacheringsbureaus in dienst zijn. Werkgevers (opdrachtgevers) kunnen de uitzendkrachten bij deze bureaus inhuren voor een bepaalde tijd.

Bent u op zoek naar tijdelijk of vast personeel?

Pegasus uitzendbureau heeft genoeg ervarende bouwpersoneel voor iedere type bouw project.

Waarom personeel inhuren bij uitzendbureaus?

De uitzendkrachten zijn flexibele werknemers. Zij hebben een contract bij de uitzendbureaus en niet bij de werkgevers. Op het moment dat je als opdrachtgever een tekort aan personeel en vakmannen hebt, of in het geval dat een medewerker zich ziek meldt, dan is het inschakelen van uitzendkrachten mogelijk. Het inhuren van personeel of uitzendkrachten  bij een uitzendbureau heeft meerdere voordelen:

  • Minder inspanning bij het zoeken naar kwalitatief personeel
  • Een snellere werving en selectie procedure
  • Geen administratieve en juridische handelingen
  • Geen loonheffingen afdragen
  • Geen loondoorbetaling bij ziekte
  • Geen vakantietoeslagen en reiskosten betalen
  • Geen ontslag procedure
  • Geen bijscholing of opleiding van personeel
  • Het is flexibel: zolang de uitzendkracht nodig zijn, mogen ze bij de werkgever blijven werken

Kosten en uurtarieven van uitzendkrachten

De kosten van de uitzendkrachten zijn overzichtelijk bij de uitzendbureaus. Je betaalt een vast bedrag aan de uitzendbureaus. Het uurtarief verschilt per functie, uitzendkracht (interim), bekwaamheid en ervaring.

Uitzendkrachten bij Pegasus uitzendbureau inhuren

Volgens de Cao Bouw & Infra is het verplicht om te werken bij een uitzendbureau die een ABU of SNA-NEN certificaat heeft. In beide gevallen bent u bij Pegasus aan het juiste adres. Pegasus beschikt over beide certificaten en is daarnaast ook nog eens VCU gecertificeerd.

Pegasus Flex B.V. is georiënteerd in het zoeken naar kwalitatief bouwpersoneel voor bouwondernemers. Wij zijn in staat om in korte tijd flexibel personeel te werven en te selecteren voor bouwbedrijven.

Pegasus uitzendbureau bouw heeft een ruime vacaturebank met verschillende bouwfuncties. Bij onze uitzendbureau kan je als opdrachtgever keuze maken tussen ervaren en minder ervaren personeel, dit is natuurlijk afhankelijk van waar je het personeel wil inzetten en welke soort vakmannen u nodig heeft.

De betrouwbaarheid van een uitzendbureau wordt bepaald door haar bestaan, kwaliteit, ervaring, referenties en certificaten. Pegasus Groep bestaat sinds 1996 en heeft gewerkt met verschillende opdrachtgevers van kleine tot megaprojecten. Pegasus Groep is ook lid is van de werkgeversorganisatie ABU (De Algemene Bond Uitzendondernemingen) en andere organisatie als SNA en VCA.

Uitzendkrachten gezocht?

Direct flexibele krachten inhuren bij Pegasus Flex B.V. Uitzendbureau.

Hoe zijn de uitzendkrachten bij ons aan te vragen?

Als opdrachtgever kan je telefonisch, per mail of door het invullen van een vacature aanmeldformulier een aanvraag indienen bij Pegasus Flex B.V. uitzendbureau voor het inhuren van uitzendkrachten. Zodra een vacature binnen komt, gaan onze medewerkers direct aan de slag om passende uitzendkrachten uit de Pegasus uitzendbureau databank te selecteren. U ontvangt van ons een lijst van de gevraagde personeel en de tarieven per functie.