Is uw bedrijf bouwpersoneel aan het zoeken? Wilt u ook behoren bij Pegasus Uitzendbureau Amsterdam Opdrachtgevers? In de afgelopen jaren heeft Pegasus Uitzendbureau Amsterdam honderden bouwpersoneel leden verworven voor verschillende aannemers of bouwbedrijven in Nederland.

Opdrachtgevers

Wij kunnen u helpen om de geschikte personeel te vinden en in een korte termijn beschikbaar te maken voor uw (spoedig) opdrachten. Hieronder hebben we een selectie gemaakt van onze opdrachtgevers die wij nog steeds en zeker nog vakmannen, zzp’ers of personeel gaat inleveren:

Hoe opdrachtgever worden?

U kunt onze opdrachtgever worden door het aanmelden van een vacature bij Pegasus uitzendbureau in Amsterdam. De vacature aanmeldingen kunt u per e-mail, per telefoon of via onze vacature aanmeldformulier doorgeven. Wij zullen z.s.m. contact met u opnemen en de geschikte personeel uit onze vacaturebank werven en selecteren voor uw bedrijf.

Wilt u onze opdrachtgever zijn?

Dan meld uw bedrijf of uw eerste vacature bij Pegasus Uitzendbureau Amsterdam.

Welke vacatures bij Pegasus Uitzendbureau Amsterdam aanmelden?

Bij Pegasus uitzendbureau kunt u voor diverse functies vacatures aanmelden. Wij hebben een ruime vacaturebank die de volgende functies bevat:

Pegasus Uitzendbureau Amsterdam
Uitzendbureau Bouw Amsterdam