Vakpersoneel, ZZP’er of Werkzoekende
Voor een baan in de bouw, klop dan aan bij Pegasus Flex BV Uitzendbureau

Ben jij werkzoekende of zzp’er waar we naar op zoek zijn? Voor diverse vacatures in de bouw zoeken we werkzoekenden en zpp’ers. Pegasus Uitzendbureau bouw heeft regelmatig vacatures in de bouw vakpersoneel, werkzoekende en zzp’er.

Functies bouw vacatures

Ben jij de vakman waar we naar op zoek zijn of zoek je een baan in een van deze beroepen, deins niet terug om contact met ons op te nemen. Of gebruik het inschrijfformulier om je in te schrijven voor een functie binnen de bouw.

Pegasus Flex BV is met name op zoek naar vakmensen die willen werken als:

Uitzendbureau in de bouw

Pegasus Flex BV is sinds 1999 actief in de bouw. Pegasus Flex BV is een uitzendbureau dat voor verschillende werkgevers in de bouwsector vakmensen levert. Dankzij onze betrokkenheid met onze werknemers zijn we in staat geweest te blijven groeien en diensten de leveren aan onze opdrachtgevers.

We kennen de sector zeer goed en dat zorgt ervoor dat we voor de problemen waar onze werknemers op de werkvloer mee te maken krijgen, ook snel een oplossing kunnen vinden.

Het grootste gedeelte van onze werklocaties bevindt zich in de Randstad (Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en omgeving).

Werken in de bouw betekent tevens rekening houden met wetgeving en regels die van belang zijn voor de veiligheid op de werkvloer en voor het loon en de compensatie die een werknemer krijgt. Pegasus Flex BV houdt zich strikt aan de regels en wetgeving. Dit heeft ervoor gezorgd dat Pegasus Flex BV zowel op de werkvloer als ook administratief een onbesproken blad heeft kunnen opbouwen.