Wellicht weet iedereen in Nederland waarover we het hebben. Het is de beroemde Metrolijn 52 of de Noord-Zuidlijn in Amsterdam die in 2018 opgeleverd werd.

Als een uitzendbureau gevestigd in Amsterdam dat personeel levert voor de bouw zijn we er natuurlijk trots op dat we konden bijdragen aan de Noord-Zuidlijn. Voor ons is het ook een unieke ervaring geweest waar we heel veel van hebben geleerd.

Bouw en Opleverschoonmaak, een werk apart – Bouw Personeel

Bij de Noord-Zuidlijn bouw zijn wij betrokken geraakt door onze samenwerking met een aannemer die verantwoordelijk was voor de bouw van Haagsche Zwaan. Dit bouwbedrijf kreeg te maken met het probleem van ingebrande kalksteen en cementresten op de ramen van. De aannemer stond op het punt om de ramen te vernieuwen omdat het vuil niet weg te krijgen was.

Pegasus Groep, als een bekende uitzendbureau voor bouw in Amsterdam, werd er alsnog bij gehaald omdat wij jarenlange ervaring hadden opgebouwd met het leveren van personeel voor industriële schoonmaak en schoonmaak van bouw locaties (ook wel bekend als Bouw- en Opleverschoonmaak).

Zonder twijfel namen we de opdracht aan. En na een jaar van zorgvuldig er aan gewerkt te hebben met een team van professionele schoonmakers, waren de ramen weer schoon. Het bouwbedrijf in Den Haag was verholpen van enorme kosten die anders gemaakt moesten worden om het volledige gebouw opnieuw van ramen te voorzien.

Bouw Schoonmaak Personeel Gezocht?

Pegasus Uitzendbureau levert personeel op voor o.a. schoonmaakdiensten in de bouw. Ook voor andere beroepen in de bouw kunt u bij ons terecht.

Een bouw uitzendbureau gespecialiseerd in schoonmaak diensten in de bouw: 40 man schoonmaak personeel

Onze samenwerking met deze aannemer verliep zodanig naar tevredenheid dat zij ook diegenen waren die ons bij de Noord-Zuidlijn project hebben gehaald. Tijdens de afbouw kreeg men te maken met veel wateroverlast in de metro tunnels. Het water moest eerst afgepompt worden en daarna moesten de tunnels volledig watervrij worden gemaakt om verder te kunnen gaan met het storten van beton.

Onder niet al te gunstige omstandigheden deze werkzaamheden uitvoeren was geen makkelijke taak. Met veel improvisatie lukte het onze schoonmakers en Bouwhulp personeel de problemen op te lossen.

Amsterdam Noord/Zuidlijn-tunnel

We hebben ook voor de Noord-Zuidlijn project verschillende werkzaamheden mogen uitvoeren. Wij leverden personeel voor logistieke werkzaamheden, onze uitvoerders en timmermannen werkten mee aan de bouw van Set-gebouw, en onze bouw- en opleverschoonmaak personeel nam de verantwoordelijkheid voor het schoonmaken van haltes zoals Centraal Station, Rokin en Vijzelgracht.

Al met al hebben we als bedrijf Pegasus Groep van 2012 tot 2018 diverse diensten mogen leveren aan dit mega project. Op zijn hoogte punt leverden we 40 man vakpersoneel om de bouw werkzaamheden af te ronden. En daar zijn we zeker trots op.