Pegasus

Pegasus en Bouwen met “De Nijs”

Eigenlijk was het niet eens zo lang geleden. Onze eerste opdracht van “De Nijs” kregen we omstreeks het jaar 2006. Het ging om de nieuwbouw van de Openbare Bibliotheek en het Conservatorium op Oosterdokseiland in Amsterdam. Voor Pegasus was dit zeker een grote uitdaging, die met succes is afgerond.

Pegasus: Een flex uitzendbureau voor de bouw

Pegasus was opgericht om tijdelijk personeel, facilitaire- en ondersteunende diensten aan de bouw – en industriële sector te leveren. Zelf kenden we de sector goed, omdat we daarin daadwerkelijk actief waren geweest. Dit heeft enorm bijgedragen aan onze benadering van de problemen waarmee de opdrachtgevers te maken hebben. Wij wisten dat bouwen niet alleen het vinden van vakspecialisten is, maar evenzeer ook het nemen van verantwoordelijkheid voor allerlei problemen die kunnen ontstaan op de bouwlocatie. Door deze instelling zijn we in ons 19-jarige bestaan uitgegroeid tot een bedrijf met 150 uiterst gemotiveerde medewerkers. En ondertussen zijn we ook in staat geweest niet alleen voor “De Nijs” maar ook voor andere veelal grotere bouwbedrijven diensten te leveren.

Bouwpersoneel Aangeboden

Bent u werkgever in de bouw en opzoek naar personeel?

Bouwen is vertrouwen en innoveren tegelijk

Bouwen brengt altijd onvoorziene problemen met zich mee. Soms wordt er een beroep op ons gedaan om vervanging te vinden voor ziek personeel en soms moeten wij binnen de kortste tijd een aantal vakmensen bij elkaar brengen om een dringend probleem op te lossen. Werken in de bouw betekent ook steeds meer dat je milieubewust moet optreden en rekening moet houden met complexe wetgeving. Daarom zijn al onze medewerkers volledig gescreend en hebben de nodige
kwalificaties en certificaten.

Van Beveiliging tot Bouwoplevering en Schoonmaakdiensten

Om haar diensten te professionaliseren heeft Pegasus ook een aantal activiteiten ondergebracht in diverse bedrijven, zoals:
Pegasus Facility voor schoonmaakdiensten
Pegasus Security voor het beveiligen en veilig houden van bouwplaatsen
Pegasus Bouwoplevering voor het schoonmaken van bouwlocaties.
Blijven Bouwen met “De Nijs”

Wat in 2006 begon als een eerste samenwerking met ‘De Nijs’, is in de loop der jaren uitgebreid. Wij hebben aan een grote reeks van de imposante werken van ‘De Nijs’ (zoals Hermitage, Oostpoort en Surinameplein) ons steentje bijgedragen. Vanzelfsprekend zijn wij hier ontzettend trots op. Aan ons de taak om dit in ons gestelde vertrouwen ook de komende jaren niet te beschamen en zoals bij “De Nijs” nog vele jaren gewoon ons werk te doen.

Bron: https://familybusiness.goomedia.nl/bouwbedrijf-de-nijs#!/pegasus