Mega bouwprojecten, renovaties of vernieuwing van grote en complexe gebouwen kunnen altijd onvoorziene moeilijkheden veroorzaken voor de bouwbedrijven. Werkgevers in de bouw weten dat zoeken naar bouw personeel onder deze omstandigheden enorm lastig kan zijn.

Pegasus Flex Uitzendbureau heeft in de afgelopen jaren veel bouw personeel geleverd voor dit soort projecten. Hoewel ons hoofdkantoor in Amsterdam is gevestigd, krijgen we ook vacature aanmeldingen van aannemers die personeel zoeken voor bouw opdrachten in steden als Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Of een opdrachtgever bouw personeel zoekt voor een project in Noord Holland, Zuid Holland of provincie Utrecht, maakt voor ons in feite niets uit. Pegasus Uitzendbureau doet zijn best om het gewenste bouw personeel te leveren.

Zo is het ook gegaan met de bouw van CS Den Haag. Een plek waar treinen, trams, voetgangers en reizigers permanent aanwezig zijn.

Bouw personeel gezocht voor moeilijke bouw werkzaamheden (?)

Bouwen in een “moeilijke” omgeving waar dagelijks duizenden mensen voorbij lopen is zeker geen makkelijke taak. Zoeken en vinden van bouw personeel voor moeilijke opdrachten is zeker niet makkelijk.

Vernieuwing van het Centraal Station van Den Haag, waar we tussen 2012 en 2014 personeel hebben geleverd voor de bouw werkzaamheden, was zo’n geval. Bouwen betekent hier dan niet alleen vakpersoneel leveren zoals schoonmakers, bouwhulp, hefttruck chauffeurs voor logistiek, maar ook goed organiseren.

Bouwen is tevens altijd een kwestie van vertrouwen creëren. Ook hier was dit het geval. Een aannemer waarvoor we eerder bouwpersoneel hadden geleverd (bij de bouw van Provincie Huis in Zaandam) en zeer tevreden was, heeft ook gebruik willen maken van ons uitzendbureau die gespecialiseerd is in het leveren van vakpersoneel voor de bouw. Zo zijn we betrokken geraakt bij de bouw van het Centraal Station van Den Haag.

Het ging om het leveren van personeel voor: betonafwerk, schoonmaakdiensten voor het bewassen van de glazen koepel, bouwoplevering (schoonmaak bouwoplevering) en bouwhulp voor het opbouwen en afbreken van de noodbrug. Dagelijks leverden we vakpersoneel tussen 8 en 24 man.

Zoekt u bouwpersoneel voor een project?

Pegasus Flex Uitzendbureau in Amsterdam heeft genoeg ervarende personeel voor iedere type bouw project.

Pegasus Uitzendbureau levert ervaren bouw personeel

Zoals gezegd werken op een locatie waar het dagelijks leven zijn gang gaat, eist precies en geduldig te zijn. Het vereist zeker ook ervaren bouw personeel. Dit ervaarden we iedere keer bij het opbouwen en afbreken van een dagelijkse nood brug bij de spoorovergang in de nacht uren. Deze taak moest stipt gebeuren, zodat de treinverkeer geen overlast had van de bouw. Zeker geen makkelijke taak.

Ook bij het bouwen en afbreken van de grootste kraan van Europa moest alles heel nauwkeurig verlopen. Daarvoor hebben we met 24 man drie keer 24 uur diensten moeten draaien. Het was een ervaring op zich. Uiteindelijk een mooie station met een prachtige glazen koepel. Pagasus Flex Uitzendbureau voor de bouw met haar bekwame personeel was er zeker bij.